Ara

19 Ocak 2015 Pazartesi

Java Dersleri


Java Dersleri


Bu sayfada, Java’yı, temellerinden başlayarak sunumlarda anlatacağım. Sunumlar ve örnek kodlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
Sunumlar, bölümler olarak yazıldıkça buraya konacaktır. İlgili örnek kodları ise hem buradaki sayfalarda yayınlayacağım hem de Eclipse projesi olarak burada paylaşacağım. Belki bu anlatımlar ileride bir kitaba dönüşür.
Sunumlar ve örnekler, Java SE’nin 7. sürümü üzerinden olacaktır. Java SE’ye 7. ve önceki sürümlerde katılan yeni özellikler yeri geldikçe ifade edilecektir.  Ayrıca Java’yı öğrenmek için neleri bilmek gerektiğiyle ilgili buraya da bakabilirsiniz.
Sunumlardan da farkedeceğiniz gibi yaklaşımımda anlamak, “nasıl”lıkla beraber “neden”liği kavramak esastır. Hemen her konu ile ile ilgili, noktaya atış türünden ayrıntılı örnekleri de hazırlamaktayım. Bu kod örneklerinin hoşunuza gideceğini umuyorum. Ögrenmenizi daha sağlıklı ve daha zevkli hale getirmek için örneklerle oynayın, değişiklikler yapıp davranışını gözlemleyin. Programlama dilleri ancak ve ancak bol pratik yaparak öğrenilebilir.
Vurgulamaya çalışacağım bir diğer tarz ise programlamayı daha geniş, Yazılım Mühendisliği bakış açısıyla ele almak ve detayları öğrenirken her birini büyük resme, bir yazılım mimarı edasıyla yerleştirebilme becerisini vermek. Zira ülkemizde yazılan programlama kitaplarındaki en temel eksik, bir “süreç” anlayışına sahip olmamaları.

13 Ocak 2015 Salı

WordPress Dersleri

Web de bulabileceğiniz en kapsamlı wordpress dersleri olan WP Kurs´a hoşgeldiniz. Şuan için 47 adet eğitici video mevcut, bu videolarla birlikte wordpress kurulumundan başlayarak sitenizin oluşumuna kadar tüm gerekli eğitimi alabilir ve  geniş kapsamlı SEO çalışması yapabilirsiniz. WordPress dersleri kelime arayışı internet üzerinde gittikçe artıyor bu insanların artık internette varlığını göstermesini istediğinin kanıtıdır aslında.
Elbette ülkemizde olan işsizlikde insanları farklı arayışlara sürüklüyor, internet bu anlamda bulunmaz bir nimet. Çok az bir yatırım ile kendi sitenizi yayına sokabilir ve planladığınız projeyi hayata geçirebilirsiniz. İnternette sitenizi yayına sokmak için bir domain ve birde hosting ihtiyacınız var. Domain 10 – 15 TL arası değişiyor Hosting değişik paketlerle 15TL aylık ila 100TL yıllık ücretlerle değişiyor. Yani aslında aylık sigara masrafının çok altında olan bir başlangıç yatırımı ile çok rahat bişekilde sitenizi yayına sokacak ve planladığınız proje ile para kazanmanın ilk adımlarını atmış olacaksınız.

WordPress SEO

wordpress-seoSEO Çalışmasının Önemi!


Adf.ly Link Reklam ile İnternetten Para Kazanma – Adf.ly Bölüm 1

İnternetten para kazanmayla ilgili bir çok site bulunuyor. Tıklama Başı Ödeme, Gösterim Başı Ödeme, Bin Gösterim Başı Ödeme, Başarılı Üyelik Başı Ödeme gibi bir sürü yöntem var.
Adfly ‘ın çalışma yöntemi ise link üzerine kurulu. Diyelim ki bir internet siteniz var. Farklı yerlere linkler veriyorsunuz. Yazdığınız makale kaynakları olabilir, İndirtmek istediğiniz bir program içerik olabilir, yönlendirmek istediğiniz bir yer olabilir.

12 Ocak 2015 Pazartesi

Blogunuzdan Yazı Yazarak İnternetten Para Kazanma

Teknolojinin tüm hızla geliştiği bu devirde artık her evin olmazsa olmazı interneti kullanarak sizlerde bu durumu avantaja çevirebilir ve internetten çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.
Milyonlarca insan internetten araştırma yaparak ek iş ve ek gelir kazanmak istemektedirler. Bu araştırma esnasında insanların önüne yüzlerce para kazanabileceği ek işler çıkmaktadır. Bu işlerden en kolayı ve en çok para kazandıranı ise hiç şüphesiz internetten para kazanma yöntemleridir.

Blogger Temaları

İstediğiniz temayı indirmek çok kolay istediğiniz temayı ücretsiz indirebilirsiniz.İndirmek için resmin altındaki yazıya tıklayın.

11 Ocak 2015 Pazar

WordPress Kurulumu

WordPress Kurulumu

Önce WordPress’in Türkiye resmi sitesinden wordpress’in Türkçe olarak son sürümünü indiriyoruz. tr.wordpress.org
İndirdiğiniz sıkıştırılmış dosyayı sağ tıklayarak bir klasöre açtıktan sonra içerisinde “wp-config-sample” adında bir dosya göreceksiniz. Bu dosyanın ismini “wp-config” olarak değiştiriyoruz. Ve sonra bu dosyaya sağ tıklayarak “birlikte aç” menüsünden not defterini kullanarak açıyoruz.

Blogger Tema Yükleme

Merhaba Arkadaşlar
Blogger yüklü bir siteniz varsa Sadece Blogger daki Kısıtlı Olan  Temalardan İbaret Degil :D

İnternette Birçok Blogger Teması Var


Şimdi Gelelim Bu Temaları Yüklemeye Öncelikle Blogger.com a Girip Temasını Degiştirecegimiz Bloga Giriyoruz